Home / DESTINATION

Butrinti

Butrint – Visit Ksamil | Promoter Website of Ksamil Sipas Virgjilit, Butrinti u themelua nga Enea. respondence te gjate te tij me Ciceronin, zbulohen perpjekjet qe ai ka bere per te mbrojtur pronat dhe interesat e butrotasve kunder perpjekjeve te

 

MORE INFO

 

 

Castle Of Lekurs

Kalaja e Lëkurësit është sot vetëm një kala e shekullit të XVI me vlera turistike, e një ish fshati të lashtë. Historia Mendohet nga historianët të jetë ndërtuar rreth viteve 1537, në kohën kur Sulltan Sulejmani sulmoi Korfuzin dhe i

 

MORE INFO

 

 

Blue Eye

Syri i Kaltër është një vënd turistik shumë i bukur që ndodhet në fshatin Muzinë të Rrethit e Delvinës, pranë rrugës nacionale Delvinë – Gjirokastër. Është një pikë shumë piktoreske ku nga një burim i kaltër me origjinë karstike nga

 

MORE INFO

 

 

Ksamil Islands

Ishujt e Ksamilit ose Ishujt e Tetranisit janë katër ishuj të vogël që ndodhet në rrethin e Sarandësjug të Shqipërisë. Ishujt janë të largët dhe mund të arrihen vetëm me anije. Fshati i Ksamilit, sipas të cilit ishujt janë të

 

MORE INFO

 

 

Gjirokastra Castle

Gjirokastra Castle – Visit Ksamil | Promoter Website Of Ksamil Kalaja e Gjirokastrës si histori e lidhur me qytetin e Gjirokastrës, përmendet për herë të parë si qytet dhe kështjellë në vitin 1336. Në këto vite, ajo ishte qendra e

 

MORE INFO

 

 

Borsh Castle

Kalaja e Borshit (ose Kalaja e Sopotit siç njihet ne histori) ndodhet mbi një kodër të fshatit Borsh që është 500 m mbi nivelin e detit dhe daton rreth shekullit IV-III p.k. Kodra e Sopotit, mbi të cilën ngrihet kalaja,

 

MORE INFO
 
 
 
Chat with Visit Ksamil
error: © 2018 Visit Ksamil Albania. All Rights Reserved
Site Protection is enabled by using WP Site Protector from Exattosoft.com