Contact

We Offer :

 • Booking Creator - Ne hedhim ne booking.com biznesin tuaj (Hotel, Vila, Apartamente, Garsonjere, Shtepi me Qera & Dhoma me qeta te cilat jane ne ndihme te turisteve ne cdo stine te vitit
 • Web Designer - Krijojme dhe dizenjojme faqe webi (Website) te llojeve te ndryshme si :
  • Website per Hotele
  • Website per Restorante
  • Website Personale (Per individet Preferencial)
  • Website per shitje Online (Bashkeveprim me Bank dhe Korier)
 • Booking Manager - Menaxhojme booking per hotele. vila, dhe apartamente te ndryshme kundrejt nje komisioni prej 8%

Hello World!

Contact Us

Contact Us
Translate »