Ksamil Islands

Ishujt e Ksamilit ose Ishujt e Tetranisit janë katër ishuj të vogël që ndodhet në rrethin e Sarandësjug të Shqipërisë. Ishujt janë të largët dhe mund të arrihen vetëm me anije. Fshati i Ksamilit, sipas të cilit ishujt janë të emëruar, është i vendosur në lindje të ishujve. Ishulli përmban disa restorante të cilat janë të arritshme me varka. Mbrëmje në Ishujt e Ksamilit Zonat e kombinuar e katër ishujve të Ksamilit është 7,1 ha dhe janë pjesë e Parkut Kombëtar të Butrintit.
Translate »